1.  Which is the official language of ' Laos ' ?

a

  Lao

b

 Uzbek

c

 Yoruba

d

 English

Answer & Explanation
Answer : Option A

2.  Which is the official language of ' Kazakhstan ' ?

a

  French

b

 Kazakh

c

 Spanish

d

 Luxembourgish

Answer & Explanation
Answer : Option B

3.  ' Serbian ' is the official language of

a

  Turkey

b

 Maldives

c

 Afghanistan

d

 Bosnia and Herzegovina

Answer & Explanation
Answer : Option D

4.  ' Ukrainian ' is the official language of

a

  Latvia

b

 Ukraine

c

 Comoros

d

 Papua New Guinea

Answer & Explanation
Answer : Option B

5.  Which is the official language of ' Kuwait ' ?

a

  Nepali

b

 Arabic

c

 Swahili

d

 Spanish

Answer & Explanation
Answer : Option B

6.  ' Amharic ' is the official language of

a

  Sweden

b

 Ethiopia

c

 Moldova

d

 Costa Rica

Answer & Explanation
Answer : Option B

7.  Which is the official language of ' Afghanistan ' ?

a

  Dari

b

 Urdu

c

 English

d

 Tigrinya

Answer & Explanation
Answer : Option A

8.  ' Tok Pisin ' is the official language of

a

  Ghana

b

 Guinea

c

 Macedonia

d

 Saint Vincent and the Grenadines

Answer & Explanation
Answer : Option B

9.  ' Palauan ' is the official language of

a

  Syria

b

 Spain

c

 Palau

d

 Bolivia

Answer & Explanation
Answer : Option C

10.  Which is the official language of ' Cambodia ' ?

a

  Khmer

b

 Spanish

c

 Serbian

d

 Latvian

Answer & Explanation
Answer : Option A

11.  Which is the official language of ' Samoa ' ?

a

  Russian

b

 German

c

 Samoan

d

 Quechua

Answer & Explanation
Answer : Option C

12.  Which is the official language of ' Vatican City (Holy See) ' ?

a

  Italian

b

 Turkish

c

 English

d

 Swahili

Answer & Explanation
Answer : Option A

13.  Which is the official language of ' Mali ' ?

a

  French

b

 English

c

 Latvian

d

 Portuguese

Answer & Explanation
Answer : Option A

14.  ' Albanian ' is the official language of

a

  Gabon

b

 Albania

c

 Switzerland

d

 The Bahamas

Answer & Explanation
Answer : Option B

15.  Which is the official language of ' Micronesia, Federated States of ' ?

a

  English

b

 Spanish

c

 Turkish

d

 Hungarian

Answer & Explanation
Answer : Option A
500
Write your Comment or Discuss..
    Log in | Sign up


    Sponsored Links

    General Knowledge 4400+ MCQ's PDF Download
    General Knowledge Questions and Answers