316.  All-India Institute of Medical Sciences Act

a

  1952

b

 1954

c

 1956

d

 1958

Answer & Explanation
Answer : Option C

317.  Salary, Allowances and Pension of Members of Parliament Act

a

  1952

b

 1954

c

 1956

d

 1958

Answer & Explanation
Answer : Option B

318.  State of Himachal Pradesh Act

a

  1970

b

 1971

c

 1972

d

 1973

Answer & Explanation
Answer : Option A

319.  Decrees and Orders Validating Act

a

  1935

b

 1936

c

 1937

d

 1938

Answer & Explanation
Answer : Option B

320.  Mines Act

a

  1922

b

 1932

c

 1942

d

 1952

Answer & Explanation
Answer : Option D

321.  University Grants Commission Act

a

  1956

b

 1958

c

 1960

d

 1962

Answer & Explanation
Answer : Option A

322.  Indian Contract Act

a

  1852

b

 1862

c

 1872

d

 1882

Answer & Explanation
Answer : Option C

323.  National Service Act

a

  1952

b

 1962

c

 1972

d

 1982

Answer & Explanation
Answer : Option C

324.  Armed Forces (Special Powers) Act

a

  1957

b

 1958

c

 1959

d

 1960

Answer & Explanation
Answer : Option B

325.  Foreign Exchange Management Act

a

  1969

b

 1979

c

 1989

d

 1999

Answer & Explanation
Answer : Option D

326.  National Green Tribunal Act

a

  2007

b

 2008

c

 2009

d

 2010

Answer & Explanation
Answer : Option D

327.  Registration of Foreigners Act

a

  1939

b

 1949

c

 1959

d

 1969

Answer & Explanation
Answer : Option A

328.  Marine Insurance Act

a

  1961

b

 1962

c

 1963

d

 1964

Answer & Explanation
Answer : Option C

329.  Foreigners Act

a

  1945

b

 1946

c

 1947

d

 1948

Answer & Explanation
Answer : Option B

330.  Metal Tokens Act

a

  1887

b

 1888

c

 1889

d

 1890

Answer & Explanation
Answer : Option C
500
Write your Comment or Discuss..
    Log in | Sign up


    Sponsored Links

    General Knowledge 4400+ MCQ's PDF Download
    General Knowledge Questions and Answers