1.  Which company has the tagline of ' passion for making difference ' ?

a

  CTS

b

 CEAT

c

 Bank of America

d

 Malaysian Airlines

Answer & Explanation
Answer : Option A

2.  Which company has the tagline of ' Creating value through true convergence. ' ?

a

  Microsoft

b

 Bank of Rajasthan

c

 Lucent Technologies

d

 Bombay Stock Exchange (BSE)

Answer & Explanation
Answer : Option C

3.  Which company has the tagline of ' Get back to business. ' ?

a

  Kotak

b

 Biocon

c

 Quickbooks

d

 Business India

Answer & Explanation
Answer : Option C

4.  Which company has the tagline of ' Growing and Protecting your wealth ' ?

a

  LEE

b

 Youtube

c

 Punjab National Bank

d

 Prudential Insurance Company

Answer & Explanation
Answer : Option D

5.  Which company has the tagline of ' Always low prices. Always. ' ?

a

  Fiat

b

 Walmart

c

 Vizag Steel

d

 Master card

Answer & Explanation
Answer : Option B

6.  What is the tagline for ' DUPONT ' ?

a

  Profit from it

b

 The stuff of life.

c

 Collide With Destiny.

d

 The Miracles of Science

Answer & Explanation
Answer : Option D

7.  What is the tagline for ' British airways ' ?

a

  Like. No.Other.

b

 The Way to Fly.

c

 Where Vision Gets Built

d

 The difference lies in our DNA

Answer & Explanation
Answer : Option B

8.  Which company has the tagline of ' We make things which make India proud ' ?

a

  Gillette

b

 Lehman Brothers

c

 Bank of Rajasthan

d

 Larsen and Toubro

Answer & Explanation
Answer : Option D

9.  ' ?

a

  LG

b

 Skoda

c

 SBI DEBIT CARD

d

 Dr. Reddy'S Labotatories

Answer & Explanation
Answer : Option B

10.  Which company has the tagline of ' Your Right Partner ' ?

a

  Barclays

b

 Hewlett Packard

c

 The Indian Express

d

 Standard Chartered Bank

Answer & Explanation
Answer : Option D

11.  What is the tagline for ' AKAI ' ?

a

  Obey your thirst

b

 Do More with Less

c

 Land of rising technology

d

 The Indian Multinational

Answer & Explanation
Answer : Option C

12.  What is the tagline for ' HSBC ' ?

a

  broadcast yourself

b

 The World's Local Bank

c

 What the web can be.

d

 Going Beyond Expectations

Answer & Explanation
Answer : Option B

13.  Which company has the tagline of ' Positively Different. ' ?

a

  Infosys

b

 TITANIC

c

 Standard Insurance Company Limited.

d

 AIG or American International Group Insurance Company

Answer & Explanation
Answer : Option C

14.  What is the tagline for ' CENTRAL ' ?

a

  Shop. Eat. Celebrate

b

 Your Technology Navigator

c

 Going Beyond Expectations

d

 Taking on the World's Toughest Energy Challenges

Answer & Explanation
Answer : Option A

15.  What is the tagline for ' Biocon ' ?

a

  For Managing Tomorrow

b

 Earth's Biggest BookStore

c

 Believe in something better.

d

 The difference lies in our DNA

Answer & Explanation
Answer : Option D
500
Write your Comment or Discuss..
    Log in | Sign up


    Sponsored Links

    General Knowledge 4400+ MCQ's PDF Download
    General Knowledge Questions and Answers