1.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Bihar?

a

  Dil of Bihar

b

 Blissful Bihar

c

 Flower of Bihar

d

 joy ofBihar

Answer & Explanation
Answer : Option B

2.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Assam?

a

  Awesome Assam

b

 Hope of India

c

 Jewel of India

d

 A Perfect Holiday Destination

Answer & Explanation
Answer : Option A

3.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Goa?

a

  Unlimited

b

 Jewel of India

c

 A New Experience

d

 A Perfect Holiday Destination

Answer & Explanation
Answer : Option D

4.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Jharkhand?

a

  Good State

b

 A new era

c

 A new experience

d

 A new Tourism Place

Answer & Explanation
Answer : Option C

5.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Madhya Pradesh?

a

  The Heart of Incredible India

b

 The Soul of Incredible India

c

 The Incredible State of India

d

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option A

6.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Rajasthan?

a

  The Incredible State of India

b

 The Invisible State of India

c

 The Beautiful State of India

d

 The Heart State of India

Answer & Explanation
Answer : Option A

7.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Gujarat?

a

  Fresh Gujarat

b

 Beautiful Gujarat

c

 Vibrant Gujarat

d

 Good Gujarat

Answer & Explanation
Answer : Option C

8.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Meghalaya?

a

  Single Way To Haaven

b

 Double Way To Haaven

c

 Half Way To Haaven

d

 Full Way To Haaven

Answer & Explanation
Answer : Option C

9.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Kerala?

a

  Man's Own Country

b

 God's Own Country

c

 People's Own Country

d

 None of the above

Answer & Explanation
Answer : Option B

10.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Andhra Pradesh?

a

  Blissful Andhra Pradesh

b

 A Perfect Holiday Destination

c

 The Essence of Incredible India

d

 The Soul of Incredible India

Answer & Explanation
Answer : Option C

11.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian Union Territory Dadra and Nagar Haveli?

a

  The Land of Natural Beauty

b

 A Perfect Holiday Destination

c

 The Heart of Incredible India

d

 A Pioneer in Highway Tourism

Answer & Explanation
Answer : Option A

12.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Chattisgarh?

a

  A New Experience

b

 God's Own Country

c

 Full of Surprises

d

 99 % fun and 1 % land

Answer & Explanation
Answer : Option C

13.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian Union Territory Lakshadweep?

a

  1 % fun and 99 % land

b

 25 % fun and 75 % land

c

 50 % fun and 50 % land

d

 99 % fun and 1 % land

Answer & Explanation
Answer : Option D

14.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Tamil Nadu?

a

  Smart Tamil Nadu

b

 Best Tamil Nadu

c

 Beautiful Tamil Nadu

d

 Enchanting Tamil Nadu

Answer & Explanation
Answer : Option D

15.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Punjab?

a

  India Begins Here

b

 India ends Here

c

 God's Place

d

 Soul of India

Answer & Explanation
Answer : Option A
500
Write your Comment or Discuss..
    Log in | Sign up


    Sponsored Links

    General Knowledge 4400+ MCQ's PDF Download
    General Knowledge Questions and Answers