16.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Uttar Pradesh?

a

  Unlimited

b

 Half Way To Haaven

c

 The Incredible State of India

d

 Amazing Heritage Grand Experiences

Answer & Explanation
Answer : Option D

17.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Nagaland?

a

  Land of God's

b

 Land of Festivals

c

 Land of Temples

d

 Land of Flowers

Answer & Explanation
Answer : Option B

18.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian Tourism?

a

  Atithi Devo Bhava

b

 The heart of incredible India

c

 The Land of Natural Beauty

d

 The Land of Dawnlit Mountains

Answer & Explanation
Answer : Option A

19.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Manipur?

a

  Gift of India

b

 Jewel of India

c

 Portrait of India

d

 Gulf of India

Answer & Explanation
Answer : Option B

20.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Tripura?

a

  Stay atAgartala

b

 Come toAgartala

c

 Visit Agartala

d

 Back toAgartala

Answer & Explanation
Answer : Option C

21.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian Union Territory Puducherry?

a

  Give Time to enjoy

b

 Give Time a Back

c

 Give Time a Break

d

 Give Time

Answer & Explanation
Answer : Option C

22.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian Union Territory Delhi?

a

  Beautiful Dilli

b

 Dildaar Dilli

c

 Famous Dilli

d

 Great Dilli

Answer & Explanation
Answer : Option B

23.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Arunachal Pradesh?

a

  A New Experience

b

 One State. Many Worlds.

c

 The Heart of Incredible India

d

 The Land of Dawnlit Mountains

Answer & Explanation
Answer : Option D

24.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Orissa?

a

  The Hand of Incredible India

b

 The Mind of Incredible India

c

 The Heart of Incredible India

d

 The Soul of Incredible India

Answer & Explanation
Answer : Option D

25.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Himachal Pradesh?

a

  Beautiful Himachal

b

 Unforgettable Himachal

c

 Happy Himachal

d

 Smart Himachal

Answer & Explanation
Answer : Option B

26.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Sikkim?

a

  Beautiful

b

 Small But Beautiful

c

 Large But Beautiful

d

 Great State

Answer & Explanation
Answer : Option B

27.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State West Bengal?

a

  Jewel of India

b

 Rose of India

c

 Beautiful Bengal

d

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option C

28.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Uttarakhand?

a

  Visit Uttarakhand

b

 Exploring Uttarakhand

c

 Land of Festivals

d

 Beautiful Uttarakhand

Answer & Explanation
Answer : Option B

29.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian State Haryana?

a

  India Begins Here

b

 Half Way To Haaven

c

 One State. Many Worlds.

d

 A Pioneer in Highway Tourism

Answer & Explanation
Answer : Option D

30.  What is the Tourism Tagline/Slogan for Indian Union Territory Daman and Diu?

a

  Small is big

b

 It is best

c

 It is Beautiful

d

 It is Awesome

Answer & Explanation
Answer : Option A
500
Write your Comment or Discuss..
    Log in | Sign up


    Sponsored Links

    General Knowledge 4400+ MCQ's PDF Download
    General Knowledge Questions and Answers